english

Intrada

Da Capo ’76

Tutti

Sineur Bb

A Vue

WEb

Metrum

Requiem


TisniksenTwurtniks

Paul-Jean Jessen
00 31 6 22 49 27 60
paul-jean@home.nl

inzake optrae’s:
Leo Maas
00 31 6 20 01 99 07
wurtniks@gmail.com

Wilkòm, geer zeet bènne bie Tisniksentwurtniks
ei zittesj zaat hermenieke


Dees kòmpenie muzikante sjpeelt saer 1976 bènne en boete Zitterd, blaosmeziek veur jeder dae 't heure wilt! Van autshaer, buurjungskes van de Riekswaeg Noord in Zitterd. Ze höbbe zich muzikaal gevònje en in 40 jaor gevòrmp pès waat geer allewiele kent heure en zeen.

Op 9 en 10 juli 2016 wurt dit 40 jaorig besjtaonsfees gevierd mit ein tentfees in ein feestent oppe sjootsveljer in Zitterd. Ein frans getint fees mit vööl live meziek. Alle details véntj geer oppe Facebook Pagina.

40 jaor van ós veur uch!

~

Tisniksentwurtniks is de eerste (enige?) en misschien daarom wel de beste, post-moderne carnavalsband die de tijdsgeest van de jaren 90 als geen ander om weet te zetten in schetterend feestgedruis.
Met een koortsachtige gedrevenheid werken ze zich als een stel raggende manne door hun repertoire heen. Steeds op zoek naar de ultieme pastiche van kitch, humor en extase. Altijd kort en bondig zodat je naar meer blijft verlangen. Soms midden in een nummer afkappend, opzoek naar het volgende hoogtepunt.
Ze blijven vernieuwen en verbazen en maken je steeds weer deelgenoot van hun feestje.: Life ain’t nothing but a Carnival. Het hoge woord moet er maar eens uit: tisniksentwurtniks is en blijft kunst.

Fentekst bie de CD Neitgoudsjang
door: Frank Wijnands oet Kampen.